VRIJWILLIGERS

VRIJWILLIGERS GEVRAAGD:

Boswiefs Moestuin groeit en bloeit, maar soms iets te heftig voor 1 persoon en 1 vrijwilligster…

WIE wil ons komen helpen in het groeiseizoen? Het kost je een paar uur per keer, (ochtend, middag, of meer indien overeengekomen)  waar ik je begeleid met het moestuinwerk: wieden, planten, zaaien, oogsten, overige grondbewerking…

“Werken en Leren” dus eigenlijk. Met als beloning verse groente en/of fruit. Ervaring is niet nodig, affiniteit met het buitenwerk is wel handig, en je moet niet bang zijn om je handen vies te maken.

Pauzes om te genieten zijn er natuurlijk ook: je komt ogen te kort! En luister naar de vogels, de stilte.

Het is een bijzondere omgeving, met een heel voelbare, unieke energie. Daar gedijen de gewassen zoals het bedoeld is: op sommige plaatsen, zoals in de wilde bloemenweide,  mogen ze groeien zonder veel ingrepen, maar vooral in de groente- en fruitgedeelten moet er regelmatig onderhoud plaatsvinden.

Voor wie graag iets met de handen in de aarde wil doen, houdt van de stilte, plezier beleeft en energie wil opdoen met simpele, haast meditatieve klusjes: dan is dit de plek en de gelegenheid om een bijzondere ervaring toe te voegen aan je leven. Ja, en het kan zijn dat je er ook moe van wordt: maar wel een prettige vermoeidheid, en het hoofd vaart er wel bij!

LIGGING/BEREIKBAARHEID:

De moestuin ligt in het bosgebied van Epe-Noord-West, aan een zijweg van de N309 Epe-’t Harde. Goed bereikbaar met eigen vervoer.

Neem contact op via het contactformulier, en ik meld me terug voor een afspraak en nadere details!

Graag tot ziens!

Gerdien van Stijn/Boswief

 

foto-2

 

 

Go to Top